DigiM Logga - Redovisningsbyrå Nyköping - Digim

Vi gör dina mål till våra mål

Vi finns där för dig när det känns tufft och firar tillsammans när allt är på topp

Ett partnerskap är som starkast när man delar samma värderingar.
Allt vi gör här på DigiM grundar sig i våra värderingar.

Ärlighet

Vi säger som det är även om det ibland kan vara svårt att höra. Ärlighet är vår viktigaste värderingar.

Tydlighet

Vi tror på att det är vårt ansvar att få dig att förstå. Det kan aldrig vara mottagarens ansvar.

öppenhet

Vi är öppna och delar gärna med oss av oss själva och vi hoppas att även du gör det för att skapa en stark relation.

Vårdande

Vi bryr oss om våra kunder. Vi ställer upp när det är tufft och vi finns där och firar när det är på topp.

Varför vi gör det vi gör

Du är din största motivator. Vill du bygga ett företag som du älskar och som ger dig det liv du förtjänar behöver du en partner som förstår dig och dina behov.

Därför gör vi det vi för

Vi startade vår verksamhet med en tanke om att vi ville hjälpa ensamma entreprenörer bygga och utveckla deras verksamhet. Vi skulle göra det genom att förenkla deras administration genom smarta och eleganta lösningar som inte bara är enkla att använda, utan sparar både tid och energi. Vi ville hjälpa ensamma entreprenörer att se lösningar där de annars ser problem. Vi ville komma med ramar och rutiner som hjälper dem att uppfylla sina drömmar. Vi ville hjälpa dem att förstå sin egen ekonomi så att de kunde fatta egna beslut baserat på fakta och känna sig säkra i deras egna beslut.

Målsättning är A och O

Att bygga en verksamhet och en dröm utan mål är en svår sak att göra och jag skulle nästa säga att något sådant inte existerar. Alla har nån slags dröm eller målbild. Men man behöver konkretisera målbilden. Det finns ett talesätt som lyder ”Att sikta på ingenting brukar ofta resultera i att man träffar det, med förbluffande säkerhet”. Det vill säga, om man bara kör på utan att ha drömmen i fokus kommer man aldrig att nå den. Därför ville vi hjälpa dessa entreprenörer att ta fram tydliga mål baserade på deras ”varför” och en plan som skulle ta dem dit.

 

Där när det behövs

Vi ville också utmana dagens norm där konsulten är svår att få tag i och där man får vänta veckor på att få svar på sina frågor. Ett svar ska inte vara mer än någon dag bort och det ska alltid finnas någon som svarar i telefon. Vi ville också att man ska känna sig trygg i att när man hört av sig så kommer det inte en faktura man inte har väntat sig. Man ska aldrig vara rädd för att höra av sig till oss.

Vi utvecklas också hela tiden

Ur detta så föddes DigiM Redovisning och under årens lopp har vi både gråtit och skrattat tillsammans med våra klienter. Vi har funnits där när det är tufft och vi har firat tillsammans när det har varit på topp. Vi lyckas när våra kunder lyckas och det är därför vi gör det vi gör. Vi har fortfarande en bit kvar till att nå våran dröm och utvecklar därför vår verksamhet hela tiden. Med vårt varför i fokus finns det alltid utrymme för förbättring.

Ditt nya team

Alexander

Jag är grundare och ägare av DigiM Redovisning. Jag dricker mer kaffe än jag borde och älskar att lära mig nya saker. Min filosofi är trial and error, jag provar tills det funkar.

Jag började min karriär för ca 13 år sedan när jag började jobba med min pappa i hans byrå som hade fokus på artister och kreativa branscher. Under åren har jag träffat och lärt känna mängder med fantastiska människor och det är det som gör mitt jobb så roligt.

På DigiM försöker jag sköta teamet samtidigt som jag fortfarande har nära kontakt med många av våra klienter. 

Sara

Jag kom till DigiM våren 2018, men har jobbat med redovisning sedan 2008. Innan jag tog steget att börja samarbeta med Alexander och bygga vår egen byrå arbetade jag på två olika större redovisnings/revisionsbyråer här i Nyköping, vilket har gett mig en bra grund att stå på och många värdefulla kontakter.

En av de saker jag tycker är allra roligast med min roll som redovisningskonsult är att jag får möjlighet att bygga långsiktiga kundrelationer och får följa våra kunder på deras resa från nystartad egenföretagare till fullfjädrad entreprenör och företagsledare.

Det är jag som innehar kontorsrekordet i Boxbollen – men är ivrigt utmanad av mina kära kollegor 🙂

redovisningsbyrå nyköping, Sara Malmström
redovisningsbyrå nyköping, Sara Lindgren

Siw (Sara)

Sara även kallad Siw började studerade till redovisningskonsult hösten 2018. Våren 2019 hade jag min praktik på DigiM och vi trivdes bra ihop så efter min examen blev jag erbjuden en tjänst som jag tog emot med glädje.
För mig är det viktigt att man ska ha kul på arbetsplatsen, så jag försöker bidra med mycket skratt och kanske ett och annat spex.
 
På DigiM jobbar jag främst med den löpande redovisningen.

Baran

Jag heter Baran och kommer att vara här tillsammans med dessa fantastiska människor som numera kan kallas för kollegor 2 dagar i veckan.

Jag har arbetat med ekonomi på Apollos huvudkontor i Stockholm för några år sedan. Jag har hunnit med ganska mycket under åren, allt från att jobba inom krogbranschen till handeln och driver även min egen salong i Nyköping idag.

Det är fantastiskt spännande att arbeta med bokföring och jag ser framemot att få lära känna alla er fantastiska kunder. 

Hur ser din resa ut?

Läs mer om hur din resa som kund hos DigiM skulle kunna se ut.

MIssa inget viktigt

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för att försäkra dig om att du inte missar några viktiga nyhter eller gratis tips

Budget för företag

Skicka in en förfrågan till oss om att du vill ha hjälp med budget så tar vi fram ett förslag.

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse till vår kommande kurs i hur du läser dina rapporter. Detta är enbart en intresseanmälan och inget bindande på något vis. 

Vi kommer att kontakta dig när det börjar närma sig start.