DigiM Logga - Redovisningsbyrå Nyköping - Digim

Din resa från kaos till rutiner

Vi tar dig på en resa från en stressad vardag till ett väl fungerande system där du känner dig trygg i att allt blir gjort korrekt och i tid.

Redo att ta steget?

Följ länken och ta det första steget mot en lugnare tillvaro och mer tid för det roliga – det som fick dig att börja driva företag

Så här ser din resa ut

För att få ett företag att växa måste man bygga ifrån grunden.
Vi tar dig hela vägen från målsättning till succé.

lära-känna-samtal

Efter vår första kontakt så bokar vi in ett lära-känna-samtal. Detta är ett 30 min långt samtal där vi lär känna varandra och ser om vi faktiskt är rätt för varandra. Under detta samtal går vi igenom vad du behöver, vad vi kan leverera och vad det skulle kosta. Du får ett förslag att signera samma dag.

Onboarding

När vi väl bestämt oss för att samarbeta så är det dags att onboarda. Det kan kännas överväldigande att byta byrå eller starta ett samarbete med en ny partner. Vi har under åren jobbat fram en process som gör det både enkelt och snabbt att byta till oss. Mycket är automatiserat och allt är väl dokumenterat så att inget faller mellan stolarna. Vi är med dig hela vägen.

Nutidsanalys

När väl alla system är på plats och den löpande administrationen fungerar felfritt och enkelt är det dags att ta nästa steg. Vi utför en nutidsanalys tillsammans med dig där vi lär känna dig på djupet. Vad är dina personliga mål? Vad har du för problem i din verksamhet som behöver lösas? hur vill du att ditt företag ska utvecklas över tid?

Åtgärdsplan

Vi tar fram en åtgärdsplan för att lösa dina problem och styra företaget år rätt håll. Alla har olika förutsättningar och målsättningar och därför bygger vi åtgärdsplanen helt och hållet efter dina önskemål och behov.

Uppföljning

När planen är lagd lämnar vi dig inte bara i sticket och låter dig göra jobbat. Vi är din partner genom hela resan och vi kommer se till att du gör de uppgifter som du behöver för att nå dit du vill.

Succé

Du når dina uppsatta mål och vi firar din framgång lika mycket som du. Med en strukturerad plan för väl uppsatta mål finns det inga gränser för vart du kan nå. När du nått dina mål blickar vi framåt och uppåt till nästa nivå och vi gör det tillsammans.

Det här kan du förvänta dig av oss

Detta gör vi

Vi jobbar proaktivt – vi väntar inte på att paniken ska sätta in vi ser till att den inte uppstår. Vi jobbar med tydliga deadlines för att se till att allt blir gjort när det ska.
Vi talar klarspråk – Vi berättar inte bara det du vill höra vi lyssnar in vad du säger och ger sedan de råd som vi anser gagnar dig och din verksamhet bäst, även om det inte alltid är det du vill höra.
Vi lär känna dig personligen – Vi är stolta över våra kundrelationer. Vi lär känna våra kunder inte bara som en siffra på pappret utan som personer.

Detta gör vi inte

Skickar oväntade fakturor – Alla våra avgifter är fasta och tydligt förmedlade ifrån början. Skulle något förändras på vägen så kommunicerar vi förändringen och hur det påverkar ditt pris. Det ligger på vårt ansvar att förmedla innan vi fakturerar.
Talar fackspråk – Vi förstår att det är krångligt att förstå alla termer. Därför talar vi på ett sätt som du förstår, det ligger på vårt ansvar att du förstår vad vi säger.
Säger JA till allt – Ärlighet varar längt. Vi tar oss inte an uppgifter vi inte klarar av och lovar inte saker vi inte kan hålla. Är det något vi inte kan göra så säger vi nej.

Vi har även förväntningar på dig

Detta förväntar vi oss att du gör

Lämnar in i tid – Vi har tydliga deadlines när det kommer till inlämning av material i alla former. Vi förväntar oss att du håller dig till dem.
Talar klarspråk – precis som vi alltid är ärlig mot dig förväntar vi oss att du är ärlig tillbaka.
Tar ansvar – vi är din partner och inte din mamma. Vi förväntar oss att du tar ansvar för de uppgifter som ligger på dig att göra.

Detta förväntar vi oss att du inte gör

Hittar på egna lösningar – våra system och rutiner finns där för att vi ska kunna utföra vårt arbete enligt plan. Vi vill inte att du hittar på egna lösningar för detta.
Gör först frågar sen – fråga alltid en extra gång om du är osäker. Det blir alltid värre att fixa något i efterhand än att göra rätt ifrån början.
Ägnar dig åt ”kreativ bokföring” – vi förväntar oss att du inte bryter mot lagar och regler genom att lämna in material som ligger utanför dessa ramar.

Några vanliga frågor

Det är lite som "Hur långt är ett snöre?" Det är svårt att ge ett generellt pris när man inte vet behovet. Därav har vi alltid en nutidsanalys innan vi offererar för våra tjänster. Men en sak är säker, det är alltid fast pris. Läs mer om vår prissättning här

Du behöver inte vara något tekniskt geni. Alla våra system är pedagogiskt utformade och kan användas av alla. Däremot så behöver du vara öppen för ny teknik.

Vi tror inte på modellen där ägare till företag helt står vid sidan och tittar på. Vi sköter såklart din löpande redovisning åt dig men våra kunder är högst involverade i sin redovisning. För att kunna driva ett företag framåt och få det att växa måste man kunna sin egen enonomi.

Vi skulle ljuga om vi sa att det bara är en knapptryckning för att byta. Beroende på vilket system du använder idag och hur digital du redan är så skiljer det sig åt en del. Vi hjälper dock till hela vägen och styr skutan. Vissa uppgifter måste hanteras av dig, så som fullmakter på banken osv. men väldigt mycket gör vi åt dig.  Du kan läsa mer i vår artikel om att byta byrå.

Vill du veta mer?

Fyll i vårt formulär och se hur vi kan ta dig till en bättre och mer strukturerad tillvaro.

MIssa inget viktigt

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för att försäkra dig om att du inte missar några viktiga nyhter eller gratis tips

Budget för företag

Skicka in en förfrågan till oss om att du vill ha hjälp med budget så tar vi fram ett förslag.

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse till vår kommande kurs i hur du läser dina rapporter. Detta är enbart en intresseanmälan och inget bindande på något vis. 

Vi kommer att kontakta dig när det börjar närma sig start.