ALLT PÅ ETT STÄLLE

ENKELT-SNABBT-PRISVÄRT

Ett lättanvänt system där du når alla de delar du behöver på ett och samma ställe, även din konsult.

Ett system som ger dig frihet

Med Digim-One får du en helhetslösning som hanterar alla delar i din redovisning i ett enkelt och smidigt system. Hantera kvitton, leverantörsfakturor, fakturering och ha direktkontakt med din konsult på ett och samma ställe. Detta är enkel redovisning som är effektiv och gör att du kan lägga mindre tid på admin och mer på din kärnverksamhet.

redovisning

Trygghet där allt ingår

Varje företag är unikt och därför skapar vi unika lösningar utefter vad ditt företag behöver. Men en sak är säker, i din fasta månadskostnad ingår allt som du behöver. Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt företags förutsättningar utifrån omsättning, antal anställda, krav på projektredovisning osv.

Oberoende av dina krav ser vi till att allt hamnar i samma smarta lösning och med enkel åtkomst till alla delar av din redovisning och alltid till fast pris.

SE VAD VÅRA KUNDER TYCKER

redovisning i helhetslösning

Hur fungerar det?

Det fungerar så att efter att vi har haft ett initialt uppstartsmöte där behoven gås igenom så sätter vi upp systemet till dig. Därefter kopplar vi upp systemet mot din bank för att kunna hantera betalningar och alla nödvändiga fullmakter sätts upp hos bank och skatteverket. Du får sedan en inbjudan där du loggar in med bank-id och sen är du igång. Leverantörsfakturor kommer direkt in i systemet, kvitton lämnas in via app, fakturering sker i molnet. Givetvis går vi igenom hur alla tjänster fungerar och skulle det uppstå några som helst frågor längs vägen så är din konsult bara ett meddelande bort.

Vad kostar det?

Priset varierar från fall till fall då prissättningen bygger på storleken på företaget och vilka behov som finns. Hur många anställda? Krav på projektredovisning? 20 eller 200 leverantörsfakturor i månaden? Det finns mycket som kan påverka ditt fasta månadspris men du kanske kommer bli förvånad över hur ptisvärt det är när du förstår vad som ingår.

Exempel

Ett fåmansbolag där ägaren är den enda anställda. Ägaren har en hel del kvitton både som privata utlägg och via företagskort. Företaget får mellan 10-20 leverantörsfakturor i månaden och skickar ungefär lika många kundfakturor. För ett företag i denna storlek landar månadskostnaden på runt 3000 kronor i månaden. I det priset ingår system, löpande redovisning, årsavslut, kundtjänst och support och till och med rådgivning.

KONTAKTA OSS

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss till dig. Låt oss visa dig ett system som kommer underlätta för dig!